Call Me Maybe
sweet owner

AMIRRA AZMI



Diaries Owner Linkies Stuff

Hello . This is my super simple blog . Follow and come again okay :)


Bigfoots!

sporting ~

Beepbeep~
hye stalkers . *teddia pulun jgak.
okayy , hari neh tak update pung .
maless letteww ;D
aku ada storyy .HAA . nak dengaq dak ?
okay dok diam diam nah :)
Nak dijadikan cerita , 
aku neh kan gila FB . tau apa FB ?
okayy . good !
Then aku pun suka la like kan .
memang kerja aku lahh like like neh .
mangkok mana yg tak suka aku like tuu dah unfriends :D
lagi kejam aku BLOCK teruihh . Haha . awekaw!
sombong sangat .


Series aku cakap org sabah tak sombong langsong .
Dari yg aku kenai laa .
Abg angkat aku org sabah tuu friends friends dia ,
PERHH! sporting tahap lah .
Aku suka k .
Baru aku tau org sabah kakilike .
Patot la hotstuff semua .
Bak kata abg angkat aku ,
HOT = HormatOrangTua . pun buleh bah.

Ada jgak manusia yg tak suka org like wall dia .
HAA  ! hat ni la aku pantang tok nenek.
dah hg takmau org like tak pyh dok buat Fb buleh ?
tak pyh bedunia dgn org buleh ?
MASYARAKATTT~
semak peqot aku manusia lagu nii.
Jenih tu aku BLOCK awai awai .
Satu lagi manusia yg dok marah sebab update status.
suka hati tok nenek kami nak update.
Tak kacau tangan kelin hampa kan ?
ehh ! aku dah ter EMO nehh.
okayokay nak hbes dah :)


For those org sabah , mirra suka kalian k .
tak shombongg .muah sikit :*

Abg angkat sabah ? acehh ! HAHA
ada org kata kamu kecik hati :)
dasyat budak tu buleh nmpak hati kamu :0
dia kata dia terkasar bahasa sikit.HAHA
btw , teruskan hobi kamu tuu ya . i like .aww so sweet !

okay cukup . bye